Wat je moet doen met een sloop auto

september 6th, 2013Reacties uitgeschakeld voor Wat je moet doen met een sloop auto

Wat je moet doen met een sloop auto
Als je met jouw auto na een ongeluk echt niet meer de weg op kan dan heb je nog enkele mogelijkheden om wat met deze auto te gaan doen. De mogelijkheid om de auto te laten slopen is de makkelijkste en goedkoopste manier. Als je de auto namelijk laat slopen door een autosloperij dan krijg je in de meeste gevallen nog een vergoeding voor jouw auto ook. De autosloperij zorgt er voor dat jouw beschadigde auto op de juiste manier (goed voor het milieu) gesloopt wordt.

Wat te doen als de schade nog te herstellen is
Als je brokken hebt gemaakt met de auto dan is het voertuig beschadigd. Maar beschadigingen zijn er natuurlijk in allerlei soorten en maten. Dus je hebt ook de keuze om de auto te laten repareren als de schade dat toelaat. Want als je een meer moet betalen dan dat de auto eigenlijk nog waard is dan doe je er verstandig aan om de auto niet te laten repareren maar naar een autosloperij te brengen.

De auto uit laten schrijven
Als de auto zo dusdanig beschadigd is dat je deze niet meer kunt gebruiken voor het vervoer van personen dan kun je er ook voor kiezen om de auto uit te laten schrijven. Als je de auto uit wilt laten schrijven moet je daarvoor een aanvraag doen bij het RDW (Rijks Dienst voor het Wegverkeer). Als de aanvraag goedgekeurd wordt moet je de kentekenpapieren inleveren en wordt de auto uit de systemen gehaald.

« Op zoek naar een krabpaal?
NLP in Delft levert item voor RTL4 »

Categorized Under

Overig

About Marcel

» has written 1685 posts