Bespaar op de energiekosten met LED verlichting

september 30th, 2013Reacties uitgeschakeld voor Bespaar op de energiekosten met LED verlichting
LED verlichting is helemaal in opkomst en zal met een paar jaar zelfs de gewone spaarlamp gaan vervangen. Het is energiezuinig en het geeft – desgewenst – heel helder licht. Daarom worden er steeds meer lampen ontworpen die geschikt zijn voor LED verlichting.
 
Helder licht
LED lampen geven een heel helder licht en kan soms zelfs feller zijn dan halogeen lampen. Hierdoor zijn ze vooral geliefd als leeslamp of voor boven de eettafel. Maar ook als sfeerverlichting, voor de keuken of kinderkamer is LED verlichting heel geschikt. En met een dimmer kun je het licht natuurlijk altijd dempen.
 
Lange levensduur
LED lampjes hebben een zeer lange levensduur en verbruiken minder energie dan de meeste spaarlampen. Dat is goed voor het milieu en de portemonnee. De overheid heeft bepaald dat winkels geen normale gloei lampen meer mogen inkopen en volledig moeten overgaan tot de LED verlichting.
 
Veelzijdig
Omdat LED verlichting heel veelzijdig is, wordt het ook vaak toegepast in lichtslingers en kerstverlichting. Maar ook als gekleurd licht of laten flakkeren als een kaars. Dankzij deze veelzijdigheid is dit lampje alleen maar populairder geworden en overal toepasbaar. In combinatie met bijvoorbeeld geschuurd chroom is LED verlichting heel chic en modern.
« Nederlanders snakken naar de zon
Kozijnen kopen met uitgebreid advies »

Categorized Under

Huis, Tuin en Keuken

About Marcel

» has written 1685 posts