Sociale werkplaats Almere goed voor haar medewerkers!

oktober 4th, 2013Reacties uitgeschakeld voor Sociale werkplaats Almere goed voor haar medewerkers!

Sociale werkplaats Almere moet natuurlijk goed zijn voor al haar medewerkers en dat doet het ook echt wel. Zo wordt er met elk nationale feestdag iets georganiseerd voor al haar medewerkers. Dit is natuurlijk niet overal zo, maar wel bij de sociale werkplaats.

Pasen moest een top feest worden

De personeel en arbeid afdeling wilde namelijk een groot feest gaan organiseren alleen zochten ze nog een paashaas. Ze dachten dat dit wel leuk was voor de sociale werkplaats. Nadat ze verschillende werknemers hadden benaderd kwamen ze erachter dat er hiervoor geen animo was, dus moesten ze opzoek naar nieuwe medewerkers. Die wel vrijwillig in het pak gingen om de werknemers een top feest te geven. En dat is gelukt ze vonden een vrijwilliger die de sociale werkplaats een geweldig feest heeft gegeven. De werknemers waren allemaal super blij, want er bestaat meer dan alleen maar samen werken.

Sociale werkplaats Rotterdam

Hetzelfde probleem was bij de sociale werkplaats in Rotterdam, maar daar wilde de buurman uiteindelijk de werknemers een groot feest bezorgen. Hij deed niet zo moeilijk en heeft alles geregeld voor het paasfeest bij de werkplaats nabij Rotterdam. Het was een fantastisch feest aldus de medewerkers. Missie geslaagd. Wilt u ook werken bij een bedrijf die zo actief aan activiteiten doet? Klik dan op de kop van deze alinea!

« Bureau krediet registratie
PARTICULIER OPENT WEBSITE VOOR MENSEN MET AUTISME »

Categorized Under

Carriere en Werk

About Marcel

» has written 1685 posts