Hulp bij omzetbelasting nodig?

oktober 20th, 2013Reacties uitgeschakeld voor Hulp bij omzetbelasting nodig?

Het is weer tijd om de belasting over de omzet van uw bedrijf door te geven. Voor veel ondernemers is dit een stressvolle periode waar de cijfers door het hoofd duizelen. Dit is echter helemaal niet nodig. Iedereen heeft zijn expertise en een erkende belastingadviseur kan u prima helpen om de belastingzorgen uit handen te nemen.

Hier moet je op letten

Het belangrijkste voor uw btw aangifte is dat u het niet gaat uitstellen. Veel ondernemers zijn niet bezig met hun belastingzaken…logisch, want u wilt ondernemen en niet met saaie cijfers worstelen. Voorheen kreeg iedere ondernemer altijd keurig een brief in huis wanneer de omzetbelasting weer ingediend dient te worden, vanaf januari 2014 is dit niet meer het geval. De ondernemer krijgt dan eenmalig een brief met de data wanneer de omzetbelasting afgedragen dient te worden. Noteer deze data dus zorgvuldig zodat u deze niet vergeet!

Hulp van een erkend belastingadviseur

Een belastingadviseur hoeft niet duur te zijn. Bedenk ook eens hoeveel tijd het bespaart, die u weer kunt inzetten voor uw onderneming. Het enige wat u goed bij moet houden zijn de facturen en de uitgaven. Deze kunt u dan per maand of kwartaal opsturen naar uw belastingadviseur of boekouder en verder heeft u er geen omkijken meer naar.

Andere zaken

Niet alleen voor omzetbelasting kunt u terecht bij uw belastingadviseur. Heeft u bijvoorbeeld vragen bij het opstarten van een onderneming, gaat u samenwonen of heeft u advies nodig bij enkele aftrekposten? Schakel dan hulp in van derden en ga hier zelf niet mee aan de slag. Het scheelt een hoop tijd en vaak levert het juist geld op!

« BouwAlmanak de nieuwe Bouw Website van Nederland!
Rumbl meets Rumbl, Dutch Heroes en Stones and Bones! »

Categorized Under

Financien Overig

Post tags

About Marcel

» has written 1685 posts