Het maken van een groene smoothie

juli 4th, 2014Reacties uitgeschakeld voor Het maken van een groene smoothie

Het aantal ongezonde producten in de supermarkt is groot. Toch blijft het verleidelijk om deze producten in het winkelwagentje mee te nemen. Het is daarentegen belangrijk dat men dagelijks voldoende vitamines binnen krijgt. Deze vitamines bevinden zich onder andere in fruit en groente.

Voldoende vitamines
Het binnenkrijgen van voldoende vitamines draagt bij aan een goede gezondheid. Er zijn veel verschillende vitamines, die zich in verschillende producten bevinden. Ook in mineralen bevinden zich vitamines die goed zijn om binnen te krijgen. Voornamelijk jonge kinderen hebben er soms moeite mee om voldoende vitamines binnen te krijgen. Ze vinden bijvoorbeeld de groente bij het avondeten niet lekker. Toch zijn er nog vele andere leuke en lekkere manieren voor kinderen om vitamines binnen te krijgen.

Een groene smoothie
Iedereen houdt wel van een lekkere smoothie. Het maken van een groene smoothie is gezond en kan vaak ook nog eens aantrekkelijker zijn voor kinderen om op te drinken dan het eten van groente. Er zijn veel verschillende recepten te vinden voor het maken van een groene smoothie. Daarbij worden veelal producten gebruikt zoals venkel, ananas, komkommer, banaan, appel en aardbei. Dit zijn slechts een aantal voorbeelden van de vele producten die gebruikt kunnen worden bij het maken van een groene smoothie. Welke producten je er precies in doet hangt natuurlijk af van jouw persoonlijke voorkeur. Ook kun je veel inspiratie op doen door naar de diverse recepten te kijken. Ben jij benieuwd naar nog verschillende groene smoothie recepten? Neem dan eens een kijkje op Groenesmoothie.eu.

« Uw games draaien niet vlot op uw huidige computer? Hier volgen enkele tips!
Cliché maar waar: een goed begin is het halve werk »

Categorized Under

Overig

About Marcel

» has written 1685 posts