hulpmiddelen voor oma

oktober 25th, 2013Reacties uitgeschakeld voor hulpmiddelen voor oma

Ik mag ontzettend van geluk spreken dat ik mijn overgroot oma op mijn dertigste nog heb. Ze is altijd een ontzettend fitale vrouw geweest die genoot van het leven. Ze was ook een vrouw die alles uit het leven wilde halen. Ik denk dat haar positiviteit in combinatie met haar leefstijl haar tot deze leeftijd hebben gebracht. Nu 102 is geworden, krijgt ze wel enorm last van haar gewrichten. Vooral douchen is voor haar een enorme stap. Het lukt haar niet meer om haar evenwicht te houden en daarom krijgt ze hulp bij het douchen. Staan duurt haar tijdens het douchen te lang waardoor ze duizelig wordt. Om het douchen voor haar weer aangenaam te maken ben ik op zoek gegaan naar ADL hulpmiddelen. Op zoek naar een douchekrukje was mijn eerste zoektocht. Daarnaast wilde ik ook een aantal hulpmiddelen ophangen waaraan ze zich tijdens het douchen aan vast kan houden. Ook hoeft ze zo niet meer te vallen wanneer ze dan toch duizelig wordt. Ik had gehoopt dat deze hulpmiddelen voor haar vergoed werden door onze zorgverzekering. Helaas na enig contact met mijn zorgverzekering werd mij gezegd dat deze hulpmiddelen niet noodzakelijk zijn voor mijn oma omdat ze in principe nog wel zonder kan. Ja, dat kan ze maar dan wel met hulp van iemand. Ze wil het liever zelf doen natuurlijk.

« Zelf uw kozijnen schilderen
Waar kan ik mijn beschadigde sloopwagen gratis aanbieden en wegdoen? Bij professioneel Autokerkhof Belgie »

Categorized Under

Huis, Tuin en Keuken Overig

About Marcel

» has written 1685 posts