De voordelen van kunststof kozijnen

november 8th, 2013Reacties uitgeschakeld voor De voordelen van kunststof kozijnen

Kunststof kozijnen. Er zijn veel redenen om te kiezen voor kunststof kozijnen. Deze zal ik onderstaand even toelichten:

–          Ruime keuze in profielen en kleuren:

Met kunststof kozijnen hoeft u niet meer te schilderen en verrotte kozijnen zijn voor altijd verleden tijd. Kunststof kozijnen zijn daarnaast ook erg mooi omdat ze niet van houten kozijnen zijn te onderscheiden. Er zijn enorm veel kunststofkozijnen van hoogglans tot houtnerfstructuren.

–          Kostenbesparing

Kunststof kozijnen zijn relatief goedkoper dan een natuurproduct als hout. Bij de aankoop van een kunststof kozijn bespaart u niet alleen op uw aanschaf, maar ook op uw energie rekening. Een kunststof kozijn heeft namelijk iedere jaar slechts een warmteverlies van 1,3W/m2K waardoor u in 10 jaar tijd 1154kg aan C02 bespaart. Kunststof kozijnen prijzen zijn dus alleen maar in uw voordeel.

–          Onderhoudsarm

–          Kunststof kozijnen hoeven niet geverfd of gelakt te worden omdat de laag de profielen van prachtige kleuren voorziet. Daardoor zijn ze 100% kleurecht en krasbestendig.

–          Uitstekende warmte en geluidsisolatie

De kozijnen worden gemaakt van 74mm dikke raam en deurprofielen. Deze voldoen aan de hoge eisen van stabiliteit, kleurechtheid en isolatie.

–          Politie Keurmerk Veilig Wonen

De kunststof kozijnen zijn ook veilig. Ze voldoen aan de eisen van inbraakwerendheid en aan het politie keurmerk veilig wonen.

–          Duurzaam

Veel kunststof kozijnen zijn enorm duurzaam doordat ze van gerecycled materiaal zijn gemaakt.

« Kasten op maat gemaakt voor elk huishouden
De meidenkast wit: standaard uitrusting »

Categorized Under

Huis, Tuin en Keuken Overig

About Marcel

» has written 1685 posts