Metaaldraaibank gekocht

januari 23rd, 2014Reacties uitgeschakeld voor Metaaldraaibank gekocht

Afgelopen jaar zijn bij mij op de onderneming een aantal draaibanken gesneuveld. Dit omdat de draaibanken gewoonweg niet van een sterk materiaal gemaakt waren, en er hierdoor teveel druk op kwam te liggen. Hierdoor is de hele bank uit elkaar gevallen, en was het aan mij om nieuwe draaibanken te zoeken. Mijn baas was bereidt om dit keer meer geld neer te tellen voor een draaibank, zolang deze maar wel gewoon sterk was en een langere tijd mee kan gaan. Al snel had ik een (online) verkooppunt gevonden die ons bedrijf hiermee zou kunnen helpen.

Via de website van de leverancier hebben we allereerst een vrijblijvende demo aangevraagd. Na dit gedaan te hebben hebben wij vervolgens de leverancier gecontacteerd om te kijken of er iets mogelijk was. Dit omdat er voor ons bedrijf wel haastige spoed bij zat, aangezien we al een tijdje zonder een aantal draaibanken zaten. Na overleg met mijn baas, en de desbetreffende leverancier kwamen we al gauw bij een metaaldraaibank uit. Deze zat zo goed in elkaar, en straalde gewoon stevigheid uit en dat was datgene waar wij als onderneming op zoek naar waren.

Wil je meer weten over het kopen van een draaibank of een metaaldraaibank? Klik dan op de linkjes in dit bovenstaande blog voor meer informatie!

« Besparen op jouw belastingaangiften
goede spuiterij voor meubels en keukens »

Categorized Under

Maatschappij Overig

About Marcel

» has written 1685 posts