goede spuiterij voor meubels en keukens

januari 23rd, 2014Reacties uitgeschakeld voor goede spuiterij voor meubels en keukens

Sinds het overlijden van mijn ouders is er wat geld los gekomen. Van deze erfenis wilde wij flink uitpakken en niet zomaar aan kleine dingen uitgeven. We hebben een tijdje nagedacht en kwamen uit op het idee om onze ietwat verouderde keuken als eerste te renoveren. Hiervoor hadden wij al wat zaken opgezocht. Dingen die echt moesten gebeuren en nodig waren om een mooie keuken te krijgen.

Uiteindelijk kwamen wij een spuiterij tegen die onze keuken goed kon spuiten. Wij hebben deze mensen opgebeld en zij wilden voor ons onze keuken opknappen. Ik was heel blij met deze firma.

Toen onze keuken klaar was bleek dat wij nog wel een leuk bedragje hadden over gehouden en ik besloot eens verder te kijken in huis wat ik allemaal wilde veranderen. Als je gaat zoeken naar zulke dingen dan kom je tot de conclusie dat eigenlijk alles veranderd kan worden. Ik had de keuze gemaakt om mijn meubels eens te vernieuwen.

Mijn man was het totaal niet eens met mijn keuze, ze zijn nog in goede staat alleen hebben ze niet een modern kleurtje. Ik ging daarom eens kijken of ik daar een oplossing voor kon vinden. Ik kwam weer terecht bij hetzelfde bedrijf dat meubels spuit! Ik was heel erg tevreden over de keuken en vroeg of ze mijn meubels wilde spuiten.

« Metaaldraaibank gekocht
Snellere procedure bij vergunningen voor (ver)bouw »

Categorized Under

Huis, Tuin en Keuken Overig

About Marcel

» has written 1685 posts