Hypotheekrente in 2014 alweer gedaald

december 3rd, 2013Reacties uitgeschakeld voor Hypotheekrente in 2014 alweer gedaald

De hypotheekrente is in 2014 weer gedaald. Dit komt door het toenemende vertrouwen in de economie en vooral in de Verenigde Staten. In de eerste maanden van dit jaar wordt nog verwacht dat de hypotheekrente stand stabiel blijft op het zelfde lage niveau van dit moment, maar dat het later dit jaar weer gaat dalen. Dit heeft een paar heel erg voordelige meevallers voor mensen die op zoek zijn naar een hypotheek en benieuwd zijn naar de kosten daarvan. 

Onderzoek

De mensen die vooral profiteren van een lage rentestand zijn de starters. Zij hebben namelijk nu de kans om hun eerste woning zeer voordelig te financieren. Doordat de hypotheekrente nu zo laag is kunnen zij hun maandlasten erg bedrukken. Ook mede daarom komen er nu steeds meer starters, waardoor de huizenmarkt ook weer aan gaat trekken. Dit komt mede dankzij de Euribor. Dit is een soort tarief om de economie in Europa te sturen. Op dit moment zitten we nog steeds in een crisis, dus zal de Euribor laag blijven.

Mooi, maar wat nu?

Dit zul je vast nu denken. Het is nu bijvoorbeeld makkelijk dat er erg veel online websites bestaan waar je online een hypotheekrente vergelijken. Doe dit en kijk of je misschien vandaag nog kunt overstappen naar een veel voordelige hypotheekrente.

« Online winkelen was nog nooit zo gemakkelijk als bij tiffanylampen24.nl
Waar goedkope sportvoeding kopen? »

Categorized Under

Huis, Tuin en Keuken

About Marcel

» has written 1685 posts