Vlotte industriepoort herstelling door ROMASS Business | 078/484996

februari 8th, 2021Reacties uitgeschakeld voor Vlotte industriepoort herstelling door ROMASS Business | 078/484996

Stel er komt net een vrachtwagen aan om goederen af te leveren. Net wanneer de vrachtwagen aan komt rijden, werkt de industriepoort niet meer. De poort wilt niet meer open en de levering kan niet afgeleverd worden of de leverancier zet het pakket buiten het pand weg. Dit is natuurlijk erg vervelend en niet de bedoeling en kost veel geld. U wilt natuurlijk dat het probleem zo snel mogelijk wordt opgelost. Maar hoe kunt u dit probleem zo snel en goed mogelijk oplossen? Omdat een industriepoort een ingewikkeld systeem heeft, is het verstandig om een ervaren technieker in te schakelen voor de herstelling. Dit om gevaarlijke situaties te voorkomen en om ervoor te zorgen dat alles weer snel werkt. Als je opzoek bent naar een professioneel bedrijf die snel en vakkundig een industriepoort herstelling kan uitvoeren in Breda, ben je bij ROMASS aan het juiste adres.

Vlotte industriepoort herstelling

De techniekers van ROMASS Business zijn professioneel opgeleid en kunnen alle merken en typen industriepoorten en docksystemen herstellen in heel België. Om op de hoogte te blijven van de nieuwste ontwikkelingen worden de techniekers regelmatig bijgeschoold. Wij begrijpen dat het voor bedrijven van essentieel belang is om zo min mogelijk stilstand te hebben. Daarom kunt u bij ROMASS Business een serviceovereenkomst afsluiten, waarbij je recht heb op de 24/7 storingsdienst. Ingeval van urgente storingen staan we zelfs binnen 2 uur op locatie. Naast onze snelle service worden de meeste interventies ook direct op locatie opgelost. Dit omdat onze techniekers werken met universele onderdelen die op alle merken systemen passen. De meeste onderdelen hebben ze ook bij in hun servicebus, waardoor onze klanten in de meeste gevallen direct. zijn geholpen. Indien we onverhoopt een onderdeel niet op voorraad hebben, wordt deze direct besteld. Zodra het missende onderdeel binnen is, komt er een monteur langs om het onderdeel te plaatsen.

Storing aanmelden

Wanneer uw een defecte industriepoort hebt, kunt u online een interventie aanmelden of contact met onze klantenservice opnemen. Online vindt u een aanmeldingsformulier die je moet invullen om een aanvraag in te dienen. Door de verschillende stappen in het formulier in te vullen, dient u snel en eenvoudig een aanvraag in. Wij nemen dan zo spoedig mogelijk contact op om een afspraak in te plannen voor een herstelling. Een van onze vakkundige techniekers komt op de afgesproken datum en tijdstip langs voor de reparatie. Na afloop van de herstelling ontvang je een rapportage waarin beschreven staat welke werkzaamheden er zijn uitgevoerd.

ROMASS Business beschikt over een groot netwerk van service monteurs die woonachtig zijn in heel België. Zo hebben we ook een monteur in de regio Antwerpen. We komen zo snel mogelijk naar u toe, zodat u zo min mogelijk overlast hebt van een kapotte industriepoort.

Voor meer informatie over onze diensten kunt u terecht op onze website www.business.romass.be of contact opnemen via 078/484996.

 

« Bier aanbiedingen Coop
Veilig op weg naar je vakantiebestemming »

Categorized Under

Huis, Tuin en Keuken Overig

About Marcel

» has written 1685 posts