Een prachtige vakantie op Ameland

december 9th, 2013Reacties uitgeschakeld voor Een prachtige vakantie op Ameland

Wilt u er even lekker tussenuit waarbij u kunt genieten van rust, luxe en een prachtige omgeving? Dan bent u bij Metz verhuur aan het juiste adres. Metz verhuur verhuurt al 10 jaar luxe vakantiehuizen op het prachtige Wadden eiland Ameland. U kunt zich hier prima vermaken als u van een stevige wandeling houdt in de indrukwekkende natuur. Het eiland is niet zo groot en er wonen maar 3500 inwoners. In de vakantieperiodes is het eiland erg in trek bij toeristen. U kunt gemakkelijk met de boot vanaf Friesland naar Ameland, deze tocht duurt ongeveer 3 kwartier. Eenmaal aangekomen op het Waddeneiland kan uw vakantie echt beginnen!

Luxe vakantiewoning Ameland

Luxe vakantiewoningen

Metz verhuurt ruim 50 luxe accommodaties op Ameland die zijn voorzien van alle gemakken! Zo zijn de vakantiehuizen stijlvol ingericht en voorzien van alle (luxe) gemakken zodat u zich ook niet in de avonduren hoeft te vervelen. U heeft de keuze uit bungalows, appartementen, villa’s en landhuizen die geschikt zijn voor groepen tot 20 personen. De vakantiewoningen staan verspreid over het eiland zodat u zelf een mooie plek kunt uitzoeken. Uiteraard hebben alle woningen een prachtig uitzicht over de duinen. Wilt u echt super de lux genieten van uw vakantie op Ameland? Dan zijn er villa’s beschikbaar die voorzien zijn van een sauna, zwembad, buitenhaard, boxsprings en prachtig uitzicht over het complete eiland! Maak kennis met Ameland en boek vandaag nog uw vakantie via de website www.naarameland.com.

« Eerlijke prijs voor een taxirit
Lage prijs voor de beste buitenverlichting »

Categorized Under

Reizen en Vakantie

About Marcel

» has written 1685 posts