Een paar effectieve schoonmaaktips

december 18th, 2013Reacties uitgeschakeld voor Een paar effectieve schoonmaaktips

Schoonmaken is van vele mensen geen hobby. Toch is het belangrijk dat het huis of uw bedrijfspand altijd schoon is. Hiervoor kunt u mensen in dienst nemen zoals schoonmaakbedrijf Den Haag of schoonmaakbedrijf Rotterdam, maar daarnaast zijn er voor de mensen die het liever zelf doen nog altijd handig tips. Lees dit blog verder als u handige tips wilt weten voor uw badkamer en uw toilet.

Tips voor de badkamer

  • Doe een scheut bleekmiddel in een plantenspuit. Vul deze vervolgens met water en spuit de hele badkamer in. Even laten inwerken en afnemen met een spons;
  • Gebruik groene zeep in plaats van een ontkalkingsmiddel. In een ontkalkingsmiddel tast namelijk de beschermingslaag aan;
  • De wasbak kunt u goed schoonmaken met autopoets.

Tips voor het toilet

  • Gooi een liter cola in uw toilet. Laat dit een nachtje intrekken en u zult gelijk de volgende dag al resultaat zien.
  • Gooi een halve fles schoonmaakazijn in uw toiletpot. Laat ook dit een nachtje intrekken en uw toilet is weer als nieuw.

Een paar tips om uw badkamer en toilet weer compleet te reinigen. Heeft u bij zichzelf nog altijd iets van: ‘ik laat het liever door een ander doen!’? Dan is dit dus mogelijk! Neem contact op met een schoonmaakbedrijf, zoals ik u er aan het begin van dit blog een paar aanbevolen heb.

« Wat is Oracle en Java nu eigenlijk?
Hoe Kom ik een eerste werkdag door. »

Categorized Under

Huis, Tuin en Keuken Overig

About Marcel

» has written 1685 posts