Wat kost een kleine auto

januari 9th, 2014Reacties uitgeschakeld voor Wat kost een kleine auto

wat kost een autoWat kost een kleine auto?

Kleine auto’s worden steeds populairder. Ze wegen minder zwaar en kosten daarom minder wegenbelasting. Daarnaast zijn ze zuiniger qua brandstofverbruik en goedkoper in onderhoud.

Veel mensen zien de voordelen en willen graag besparen op het autorijden. Kleine auto’s wegen gemiddeld tussen de 800kg en 1000kg. Dit resulteert in een wegenbelasting tussen de 18 en 30 euro per maand.

Kleine auto’s rijden over het algemeen ook zuiniger dan grote auto’s. Denk hierbij aan een verbruik tussen de 1 op 18 en 1 op 25. In tegenstelling tot grotere auto’s die 1 op 10 rijden kun je 50% besparen op je tank benzine. Dit voordeel kan snel oplopen naar 35 Euro per tankbeurt.

Hoe meer opties de auto heeft hoe zwaarder hij ook zal worden. Een 3 deurs auto is lichter dan een auto met 5 deuren. Ook kan een Airco of een automatische versnellingsbak het gewicht van de auto verhogen. Benzineauto’s zijn het lichtst en auto’s met een dieselmotor het zwaarst.

Op onze website hebben we de veel gestelde vraag ‘wat kost een kleine auto’ zeer uitgebreid behandeld en gaan diep op de zaken in. Kom snel kijken hoeveel jij kunt besparen met je nieuwe kleine auto.

 

« Maak gebruik van de kennis van projectieschermen.com
Bedrijfsauto verkopen? »

Categorized Under

Carriere en Werk

Post tags

About Marcel

» has written 1685 posts