Gratis auto taxeren

januari 15th, 2014Reacties uitgeschakeld voor Gratis auto taxeren

autotaxatieBenieuwd wat uw auto waard is? Gratis auto taxeren?

Achter de echte verkoopwaarde van uw auto komen kan door het kenteken in te vullen op onze site. De auto komt anoniem in de autoveiling terecht. RDW erkende bedrijven kunnen vanaf dit moment een bod doen op je auto. Omdat er veel bedrijven bij ons zijn aangesloten kunnen ze elkaar ook gaan overbieden. Hierdoor komt er een nog betere prijs uit de veiling.

U kunt de auto echt voor het hoogste bod verkopen aan een van deze autobedrijven binnen 1 dag! U weet dus gegarandeerd wat uw auto waard is en waarvoor u hem echt kunt verkopen.

Helemaal gratis

Het aanmelden, een bod ontvangen en het verkopen van de auto is allemaal gratis. De service is helemaal vrijblijvend dus u zit nergens aan vast. Als u de auto niet wilt verkopen dan hoeft het ook niet. De service kunt u ook gebruiken om te zien wat uw auto waard is zonder hem te verkopen. Ook dan is het gratis.

Een echte prijs waarvoor u echt kunt verkopen

Het voordeel van de Gratis auto taxatie is dat u een echte prijs krijgt te horen en niet een indicatie gebaseerd op tabellen of berekeningen. De auto kan daadwerkelijk voor de prijs verkocht worden op een veilige manier waarbij de betaling en de vrijwaring ook direct geregeld worden.

Benieuwd wat uw auto waard is? Kom dan naar http://gratistaxatieauto.nl

« EUROPESE GOUDSTANDAARD ZORGT VOOR AARDVERSCHUIVING
Erg tevreden over advocaten uit Arnhem »

Categorized Under

Financien

About Marcel

» has written 1685 posts