Zonnepanelen: semi-transparant

juli 1st, 2014Reacties uitgeschakeld voor Zonnepanelen: semi-transparant

Heeft u er weleens aan gedacht om zonnepanelen op uw dak te plaatsen? En heeft u zich er ook weleens in verdiept, maar heeft u het uiteindelijk toch maar niet gedaan? Dat is wat er bij veel mensen gebeurt. Reguliere zonnepanelen zijn natuurlijk ook een erg grote investering waar wel een aantal jaren overheen gaan voordat u het aankoop bedrag terug verdient heeft. Heeft u weleens naar semi-transparante zonnepanelen gekeken? Nu vraagt u zich misschien af wat dat precies inhoudt.

Wat zijn de verschillen?

Semi-transparante zonnepanelen zijn erg verschillend met reguliere zonnepanelen. Een van de eerste dingen die u zal opvallen aan deze zonnepanelen is het strakke en nette uiterlijk. Het voordeel van dit uiterlijk is dat er minder snel blaadjes en vuil op de panelen achterblijven, waardoor deze langer schoon blijven. Semi- transparante zonnepanelen zijn voor meerdere mensen die zonnepanelen overwegen een handige oplossing door de hoek waarin deze gemonteerd kunnen worden. Gewone zonnepanelen kunnen niet op alle daken gemonteerd worden doordat deze enkel in een minimaal aantal hoeken kan staan. Dat is bij semi-transparante zonnepanelen niet het geval. Zij kunnen namelijk zowel horizontaal sla verticaal gemonteerd worden. Een ander groot voordeel van deze zonnepanelen is de lichtgevoeligheid. De lichtgevoeligheid van de zonnepanelen is van belang bij het vangen van licht. Met de Semi-transparante zonnepanelen verdient u uw investeringsbedrag veel sneller terug.

Neem contact met ons op!

Voor de prijs en persoonlijk advies kunt u altijd bij de deskundige medewerkers in de showroom terecht. Ook is het mogelijk om telefonisch contact op te nemen!

« Belgie & Vermogensbeheer vergelijken
Waterman pen graveren »

Categorized Under

Financien Maatschappij

About Marcel

» has written 1685 posts