Nieuw bij Alpatech – Paxton toegangscontrole

januari 20th, 2014Reacties uitgeschakeld voor Nieuw bij Alpatech – Paxton toegangscontrole

Alpatech is een bedrijf dat gespecialiseerd is in beveiliging. De verschillende producten kunnen besteld worden via de webshop op Alpatech.net.
Nieuw in het aanbod zijn toegangscontrole systemen. Alpatech verdeelt de kwaliteitsproducten van Paxton.

De systemen worden opgesplitst in 2 categorieën:

1. Autonome toegangscontrole.

Hier vindt u de autonome systemen. Het laat toe om de toegang te checken tot verschillende onafhankelijke deuren. Gebaseerd op het type lezer dat gebruikt wordt, kan toegang verschaft worden door het gebruik van een PIN code of via een Proximity kaart of sleutel, of magneetkaart.

Elke deur staat in de programmatie los van andere. Dat betekent ook dat een wijziging van PIN codes of kaarten aan elke deur afzonderlijk dient te gebeuren.

Deze systemen kunnen toegepast worden op iedere kleine of middelgrote locatie zoals opslagplaatsen, kleine bedrijfsgebouwen of sportclubs.

Momenteel zijn 2 modellen beschikbaar, Switch2 en Paxton Compact.

2. Toegangscontrole via PC.

Deze toegangssystemen zijn gebaseerd op PC en verbonden met een netwerk. Hiermee kunnen verschillende deuren worden beheerd. Toegang kan verleend worden via een klavier en PIN code, via een proximity kaart of magstripe kaart en eveneens via een handsfree kaart. Dit systeem centraliseert de controle via netwerk.

Via een PC kan elke deur afzonderlijk beheerd worden. Een kaart kan ook onmiddellijk geblokkeerd worden. De flexibiliteit van dit systeem is een troef. Je kan toegangsrechten op maat toekennen.

Er kan op elk moment gecontroleerd worden waar een gebruiker zich bevindt. Via LAN/WAN kunnen meerdere gebouwen beheerd worden. Het gaat hier niet enkel om deurbeveiliging, ook liften, verlichting en inbraakalarmen kunnen beheerd worden.

Toepassingen zijn divers: parkeergarages, universiteiten, grote bedrijfsgebouwen, regeringsgebouwen en dies meer.

Check de beschikbare Paxton toegangscontrole systemen op http://www.alpatech.net/toegangscontrole.

« Als particulier je auto verkopen
Voordelen van kunststof kozijnen »

Categorized Under

Overig

About Marcel

» has written 1685 posts