Occasions vindt u bij Garage Hengelo

augustus 29th, 2016Reacties uitgeschakeld voor Occasions vindt u bij Garage Hengelo

Voor een goede en snelle service voor uw auto bent u bij de garage in Hengelo aan het juiste adres. Maak daarom meteen een afspraak via de website of bel gerust naar het kantoor. De garage in de omgeving van Hengelo heeft een ruim aanbod aan auto’s. Hieronder vallen zowel nieuwe als auto’s die tweedehands zijn. De service die de garage uit Hengelo biedt is heel betrouwbaar. Voertuigen worden meerdere malen gecontroleerd of deze bestemd zijn voor de verkoop. Uiteraard kan jij altijd op het personeel rekenen als het gaat om een grote of kleine beurt aan het voertuig. Je kan ook bij ons terecht om banden te verwisselen. Er is genoeg keuze aan winterbanden en zomerbanden. Zij hebben mooie velgen en een goed profiel op de band zitten. Doet de airco het niet meer zo goed of is de navigatie stuk gegaan? Kom dan even langs en terwijl u wacht met een kop koffie en een koek repareert de garage vlakbij Hengelo deze schade voor jou. Het is ook mogelijk om prijzen van onderdelen bij ons in de zaak te controleren. Op deze manier koop jij altijd de goedkoopste producten voor jouw wagen. De garage nabij Hengelo staat voor jou klaar voor de APK.

« Kunstgras uit Deventer is het beste van Overijssel
De mooiste manicure van Lochem »

Categorized Under

Overig

About Marcel

» has written 1683 posts