Uw rolluiken reparatie bij ROMASS

december 5th, 2017Reacties uitgeschakeld voor Uw rolluiken reparatie bij ROMASS

Heeft u een rolluiken reparatie? Dan kunt u altijd bij ROMASS terecht. Het is erg vervelend als je rolluik het niet meer doet. Zo kan het rolluik niet meer naar beneden gaan of kan de motor het niet meer doen. In deze gevallen is een reparatie aan je rolluik nodig. Zelf de reparatie uitvoeren is niet veilig. Daarom is het raadzaam om je rolluik te laten herstellen door een opgeleide service monteur.

Er is geen levensduur te geven aan een rolluik. De levensduur hangt af van hoe vaak de rolluik gebruikt wordt, de mate van onderhoud en het gewicht van je rolluik.  Wanneer het rolluik nog geen 15 jaar oud is, is het vaak nog de moeite waard om je rolluik te laten repareren. Rolluiken repareren bij ROMASS

ROMASS biedt rolluiken reparaties aan voor alle types en merken rolluiken, zowel elektrische rolluiken als garagerolluiken en handbediende rolluiken. Dankzij onze professionele techniekers kunt u vertrouwen op onze reparatieservice. Met ruim 20 jaar ervaring zal onze technieker er alles aan doen om de herstelling op te lossen.

ROMASS is 24 uur per dag en 7 dagen per week beschikbaar om jouw rolluik te herstellen zodat je snel weer verder kunt en zo min mogelijk hinder ondervindt.

Is jouw rolluik kapot en wilt u dat deze gerepareerd wordt? Maak een online afspraak op onze website.

« Een taxi in Hengelo huren voor het ziekenhuis
Fodmap diëtiste in Enschede helpt u »

Categorized Under

Huis, Tuin en Keuken Overig

About Marcel

» has written 1685 posts