Tropische sfeer met teakhouten tuinmeubelen

februari 19th, 2014Reacties uitgeschakeld voor Tropische sfeer met teakhouten tuinmeubelen

Heb je een tuin, terras of balkon waar je iets leuks mee wil doen? Richt het dan alsof je op vakantie bent! En bij het ultieme vakantiegevoel mogen teakhouten tuinmeubelen niet ontbreken. Ze geven jouw plekje buiten namelijk een tropische en rustgevende sfeer.

teak tuinmeubelen

Sfeervolle tuin met teakhouten tuinmeubelen

Teak heeft een bijzondere, robuuste, tropische uitstraling. En die sfeer en uitstraling zijn nog niet alles. Als je teakhouten tuinmeubelen in huis haalt, haal je langdurige kwaliteit in huis. Je kunt teakhouten tuinmeubelen namelijk het hele jaar door buiten laten staan. Teak is sterk en daarom bestand tegen de weersomstandigheden in Nederland. Wil je dat je teakhouten tuinmeubelen jarenlang mee gaan? Let dan op dat je betere teakhouten tuinmeubelen aanschaft. De betere teakhouten tuinmeubelen zijn die een pin-gat verbinding hebben, in plaats van een lijmconstructie.

Teakhouten tuinmeubelen onderhouden

De houtsoort teak heeft van oorsprong veel olie en rubberbestanddelen in zich. Houtrot kan daardoor bijna niet voorkomen. Wel is het verstandig om je teakhouten tuinmeubels om het halfjaar te behandelen met teakolie. Zo behoudt je de kleur en voorkom je dat het hout een zilvergrijze gloed krijgt.

teak tuinmeubelen

Robinia en Red Cedar

Misschien is het ook interessant voor je om eens naar de houtsoorten Red Cedar en Robinia te kijken. Deze tuinmeubels kunnen namelijk ook in al de seizoenen buiten staan.

« Uw Renault verkopen?
Voordelig schoenen kopen bij Zalando »

Categorized Under

Huis, Tuin en Keuken Overig

About Marcel

» has written 1685 posts