Mparts uw leverancier voor Bansbach gasveren

augustus 27th, 20140 Comments »

Sinds 2012 levert Mparts gasveren van het Duitse merk Bansbach, een gerenommeerde ISO gecertificeerde Duitse onderneming. Al ruim 40 jaar produceren zij een uitgebreid programma klantspecifieke “Easylift” gasveren.

Het Bansbach Easylift systeem biedt u de grootst mogelijke flexibiliteit: gasveren in elke maat, kracht en specificatie. Naast het leveren van een enkele gasveer kunnen wij ook voor de vervaardiging van middelgrote en grote series gasveren zorgen.
Voordelen van de Bansbach Easylift gasveer zijn:

• gecontroleerde snelheid;
• Demping;
• Onderhoudsvrij;
• eenvoudige montage;
• vlakke veerkarakteristiek en blokkeerbaar.

Breed assortiment gasveren

Naast flexibiliteit heeft Bansbach een zeer hoge kwaliteitsstandaard die kenmerkend is voor de producten. Het programma omvat conventionele gasveren, gastrekveren, rvs gasveren, hydraulische dempers en blokkeerbare gasveren.

De Easylift gasveren leveren directe ondersteuning voor het veilig tillen, positioneren, trekken, laten zakken of compenseren van gewichten. Door gebruik te maken van moderne boringen is het mogelijk om snelheden te controleren. Bovendien kunnen door olievulling diverse dempingkarakteristieken gerealiseerd worden. In tegenstelling tot traditionele spiraalveren onderscheidt de gasveer zich door een vlakke veerkarakteristiek, welke kan worden beïnvloed door verschillende factoren.

Als tijd echter de doorslaggevende factor is, kunt u kiezen uit ons uitgebreide voorraadprogramma van industriële gasveren. Dit zijn de zogenaamde Quick ship gasveren. Deze gasveren hebben dezelfde kwaliteit en kracht.

Naast de Easylift gasveren levert Mparts ook het Easymotion systeem van Bansbach. Het Easymotion systeem is een synchrone lineaire hydraulische hoogteverstelling doormiddel van 1 of meerdere cilinders. Deze hoogte versnelling wordt bereikt door een gelijktijdige regeling van iedere cilinder.

Waar andere systemen stoppen kan het Easymotion systeem gebruikt worden. Zwaar of licht, Easymotion kan ingezet worden voor alle toepassingen en kan ook aangepast worden volgens individuele behoeften, zelfs op meervoudige steunen. Het Easymotion systeem bestaat uit een hydraulische pomp, regelcilinders en buizen om alle componenten aan te sluiten. Het systeem kan worden bediend met een elektromotor of handmatige slinger.

Voor verdere informatie en/of vragen over onze diversiteit aan Bansbach gasveren zijn wij u graag van dienst. Bekijk ons compleet assortiment van Bansbach gasveren op onze website. Ook kunt u contact met ons opnemen via (0)252 – 433733 of sales@mparts.nl.

Mparts BV,
Meer en Duin 295,
2163 HE Lisse,
The Netherlands.
www.mparts.nl

« Uponor flexibele kunststofleidingen
Wat betaal je nou echt voor het goedkoopste telefoon abonnement? »

Categorized Under

Overig

Post tags

About Marcel

» has written 1685 posts