Uponor flexibele kunststofleidingen

augustus 26th, 2014Reacties uitgeschakeld voor Uponor flexibele kunststofleidingen

Het gebruik van Uponor buis leidingen in installaties betekent dat de lastige taak van het buigen van leidingen nu een ding is dat tot het verleden behoort. Dit zorgt ervoor dat installatie werkzaamheden sneller en met meer precisie kunnen worden uitgevoerd, wat leidt tot een enorme winst in termen van veiligheid. De flexibele leidingen hoeven bij het installeren alleen nog op de juiste lengte te worden ingekort en met de juiste koppelstukken te worden gemonteerd. Deze gestandaardiseerde installatie koppelingen zijn uit metaal of kunststof, bijvoorbeeld MLC of RTM koppelingen, en kunnen uitstekend worden aangepast aan de layout van de pijpleiding. Het wordt aanbevolen om de layout van de gehele installatie vooraf uit te werken en de juiste Uponor koppelingen en verloopstukken te bepalen voordat er gestart wordt met de montage. Hierbij kan men ook rekening houden met de bereikbaarheid van de perskoppelingen na het afwerken met bouwmaterialen zodat de bereikbaarheid t.b.v. eventuele uitbreidingen of reparaties gegarandeerd is. Het is ook eenvoudig om aftakleidingen en verandering diameters creƫren.

Robuuste kunststof buisleidingen optimale pijpverbindingen

Een andere mogelijkheid voor kunststof buisleidingen is de snelle en eenvoudige technologie. De uitstekende materiaaleigenschappen van de Uponor buis hebben ook een grote invloed op de gebruikte technieken voor de verbindingen. Of u nu de leidingen voor een keukenkraan of douche thermostaatkraan wilt aanleggen, het eenvoudige maar ingenieuze systeem maakt het mogelijk om in 25 seconden duurzame verbindingen te persen met een gegarandeerde lange levensduur. De innovatie maakt gebruik van het krimpende effect wat voor een langdurige afdichting tussen de kunststof flexibele leidingen of buizen zorgt. Deze techniek is zowel voor de Uponor kunststof fittingen, koppelingen en verloopstukken alsook voor de metalen varianten beschikbaar.

« Het nut van het plaatsen van een persbericht
Mparts uw leverancier voor Bansbach gasveren »

Categorized Under

Huis, Tuin en Keuken

About Marcel

» has written 1685 posts