Enorme autobaan van masking tape

februari 21st, 2014Reacties uitgeschakeld voor Enorme autobaan van masking tape

Masking tape is iets waar ik al jarenlang verslaafd aan ben. De veelzijdigheid van het product is gewoonweg zo enorm, dat je er zoveel kanten mee op kunt. Zelf gebruik ik had vaak als plakband om mijn postkaartjes te personaliseren, maar daarnaast gebruik ik het ook voor de kinderen. Ik heb namelijk 2 zoontjes die enorm fan zijn van het spelen met kleine autootjes. Speciaal voor hun heb ik een speelkamer gemaakt.

Speelkamer met een enorme autobaan

In deze speelkamer heb ik voor mijn kinderen een enorme autobaan van masking tape gemaakt. Hier ben ik zo druk mee bezig geweest, en het eindresultaat is zo geweldig. Het is gewoonweg een schitterende autobaan. Je hebt parkeerplaatsen, verschillende snelwegen en veel meer. Als klein kind droomde ik van deze enorme autobaan om met mijn auto’s te spelen, maar zelf heb ik deze nooit gehad. Toch geeft het als vader een enorme voldoening om je kinderen zo heerlijk te zien dollen in hun eigen speelkamer met hun gemaakte autobaan.

Wil ook jij MT masking tape bestellen? Een veelzijdig product waar je vele kanten mee op kunt, en ook nog eens in allerlei verschillende soorten varianten te vinden is. Klik op de linkjes om een geweldige selectie te zien aan masking tapes.

« Vaststellingsovereenkomst is de populairste ontslagroute
Veel keuze bij een trap uitzoeken »

Categorized Under

Huis, Tuin en Keuken Overig

About Marcel

» has written 1685 posts