Win een gratis XXXL Oranje Pakket

maart 26th, 2014Reacties uitgeschakeld voor Win een gratis XXXL Oranje Pakket

xxxl oranje pakket winnenDe oefenwedstrijden zijn al in volle gang en we kijken al uit naar de eerste wedstrijden die gespeeld moeten gaan worden. Donderdag 12 juni begint het WK spektakel in Brazilië en gaat het WK2014 van start. Een dag later op vrijdag de 13de is Nederland aan de beurt en speelt om 21.00 uur ’s-Avonds tegen Spanje. We hopen dat Nederland natuur mag winnen van Spanje.

Aangezien Nederland haar eerste wedstrijd op vrijdag de 13de speelt, kan het Nederlands Elftal wel wat support gebruiken. Daarom geven wij dan ook GRATIS XXXL Oranje Pakketten weg zodat jij kan helpen het Nederlands Elftal te steunen op vrijdag de 13de en natuurlijk op alle andere wedstrijden die Nederland ook moet gaan spelen.

Het XXXL Oranje Pakket bestaat uit 50 oranje artikelen waaronder oranje shirts, fluitjes, oranje toeters, oranje slingers, oranje sjalen, schmink, een oranje mok, pennen, aanstekers, vlaggetjes, oranje hoedjes, oranje paraplu, een mooie oranje tas, en nog een hoop andere leuke oranje items. We gaan ze natuurlijk niet allemaal verklappen want dan zou het geen verrassing meer zijn.

Om zo’n prachtig XXXL Oranje Pakket te bemachtigen hoef je echt niet veel te doen. Je hoeft je naam, je adres of je telefoonnummer echt niet achter te laten. Nee, het is veel eenvoudiger, het is een simpele Like op onze Facebook pagina. Meer niet. Wij hebben meerdere pakketten dus er is een grote winkans!

Klik op de link om op onze website uit te komen: XXXL Oranje Pakket Winnen

« Overnachting in geweldig landhuis
De begrafenisondernemer in Zutphen »

Categorized Under

Sport en Spel

Post tags

About Marcel

» has written 1685 posts