Tafeltennis

mei 26th, 2014Reacties uitgeschakeld voor Tafeltennis

Tafeltennis is voor veel mensen een populaire vorm van tijdverdrijven. Niet onlogisch, want het is ook gewoon echt leuk om te doen. Bij veel andere vormen van tijdverdrijven (als het gaat om sport en competitie) moet je vaak de deur uit. Denk aan een potje tennis of voetbal. Dit kun je moeilijk in huis doen. Tafeltennis is echt een sport waar je je flink moet inspannen om te kunnen winnen van je tegenstrever. Informatie over wedstrijden en competities op gebied van Tafeltennis vind je op Nederlandse Tafeltennis Bond.

Binnen tafeltennissen op tafeltennistafels

Binnen tafeltennissen is heel eenvoudig. Je hebt een ruimte nodig waar je een tafeltennistafel neer kunt zetten en vervolgens kun je aan de slag. Er zijn ook allerlei verschillende spelvormen mogelijk. Zo kun je 1 tegen 1 spelen, maar je kunt er ook een heuse competitie van maken als je met meer mensen bent. Ook het spel rond de tafel is erg populair op tafeltennistafels.

Wellicht heb je het spel rond de tafel wel eens gespeeld. Dit is een veel gespeeld spelletje op basisscholen, campings, schoolpleinen etc. Je kan het met heel veel mensen tegelijk spelen. Dit is ook het grote voordeel van dit spel. Je verdeelt iedereen die aan het spel wil deelnemen zo dat er aan iedere kant evenveel mensen staan.

Wanneer je als je eerste speler serveert en je slaat het balletje naar de andere kant, loop je naar de overkant van de tafeltennistafel. Degene die jou balletje moet terugslaan en dit ook correct doet loopt in omgekeerde volgorde naar de andere kant. Voor iedere speler die tegelijkertijd deelneemt geldt hetzelfde. Dit gaat door tot iemand de bal niet op een correcte wijze terugspeelt. Diegene mag omdat dit niet reglementair is gedaan niet meer meedoen.

« Voordelen van Shanti Healing
Burberry parfums »

Categorized Under

Sport en Spel

About Marcel

» has written 1685 posts