Burberry parfums

mei 27th, 2014Reacties uitgeschakeld voor Burberry parfums

Burberry is het toonbeeld van Britse elegantie en klasse. Het is een luxe parfumlijn waarmee u altijd stijlvol en modern voor de dag komt. Want het Burberry parfum combineert klassieke aspecten moeiteloos met hedendaagse elementen.

 

Van mode naar parfum

Het modehuis Burberry werd in 1856 opgericht door de destijds 21-jarige Thomas Burberry. Het label is vooral bekend geworden door de trenchcoat en het gebruik van traditionele ruitjesmotieven. Het Britse merk trekt vooral klanten aan die op zoek zijn naar klassieke elegantie. Diezelfde mensen voelen zich helemaal thuis bij het Burberry parfum. Deze lijn vond in 1981 zijn weg naar de consument met Burberry for Men en sindsdien zijn er veel nieuwe geurtjes aan de collectie toegevoegd. Hoewel het parfum met zijn tijd meegaat, is ook hier nog het traditionele ruitjesmotief terug te vinden. Dit handelsmerk prijkt nog altijd op de parfumflessen.

 

Burberry London

Het parfum Burberry London is geïnspireerd op deze veelzijdige metropool, waar mannen en vrouwen zich glamoureus en elegant door het leven bewegen. Burberry London is perfect voor mensen die zich onder durven te dompelen in alles wat deze wereldstad te bieden heeft. Het parfum is elegant en tegelijkertijd sensueel en intens. De kruidige en houtachtige geur van het herenparfum zorgt voor een mannelijke uitstraling. Burberry London for Women is juist een klassieke, bloemengeur. Ingrediënten als rozen en jasmijn geven dit parfum een perfecte elegantie.

 

Burberry Brit

De Burberry Brit-lijn viert de individualiteit die mensen zo fascinerend maakt. Om ieder individu een passende geur te geven, kent Burberry Brit meerdere varianten. Brit for Women, Brit Rhythm Men en Brit Sheer zijn slechts enkele van deze geuren. Het zijn verrassende geuren die stuk voor stuk subtiel en toch opvallend zijn. Dit maakt Burberry Brit ideaal voor mensen die zich graag doen wat ze zelf willen en laten zich niet leiden door wat anderen van hun denken.

 

Burberry The Beat

Met Burberry The Beat slaat het merk een heel andere richting in. Deze parfumlijn werd in 2008 gelanceerd en richt zich op een jonge, dynamische doelgroep. Geïnspireerd op de populaire Britse pop, vandaar de toepasselijke naam; The Beat. De vrouwengeur is een frisse bloemengeur dat sexy en toch stoer is. Ook de mannengeur is fris maar mannelijk. Burberry The Beat is ideaal om een casual outfit wat meer klasse en stijl te geven. Met Burberry The Beat bent u klaar voor een heerlijke avond in de stad.

 

Het Burberry parfum mag niet aan uw collectie ontbreken. Daarom kunt u bij Parfum For You terecht voor de diverse lijnen van dit typisch Britse merk.

« Tafeltennis
Gilette scheermesjes kopen »

Categorized Under

Mode en Kleding

Post tags

About Marcel

» has written 1685 posts