Yoga les in Hengelo volgen?

december 31st, 2016Reacties uitgeschakeld voor Yoga les in Hengelo volgen?

Scholen willen yogales in Hengelo gaan geven. De scholengemeenschap is tot dit besluit gekomen, nadat er vorig jaar werd besloten om de gymlessen in te korten voor middelbare scholieren. Tot woede van een aantal instanties natuurlijk, waardoor ze nu met een nieuwe oplossing op de proppen komen: yoga in Hengelo!

Yoga in Hengelo is hip, zo blijkt ook uit cijfers die de gemeente presenteerde vorige week. Yoga wordt steeds meer beoefent en ook jongeren zien steeds meer het nut in van deze sport. Yoga in Hengelo is niet meer zweverig, maar is gewoon ontzettend gezond voor je lichaam en geest. En zo denken de scholen er dus ook over. Het afschaffen van het totaal aantal minuten van gymlessen op jaarbasis vonden ze al geen goed idee en met het invoeren van de yogalessen aan Hengelo wordt dit probleem opgelost. Volgens de scholen merken ze dat de leerlingen soms door de drukke periodes erg gespannen zijn en daardoor niet de juiste resultaten kunnen halen. Dit is dan ook een ideale manier om van deze stress af te komen en tegelijk ook nog eens sportief bezig te zijn. Yoga in Hengelo is de laatste jaren enorm gestegen in populariteit en dat wordt blijkbaar alleen maar meer!

« Een drukke stad, rustiek dorpje of toch een vakantie-eiland als bestemming?
Scheiden? Waar begin je? »

Categorized Under

Sport en Spel

About Marcel

» has written 1685 posts