Een drukke stad, rustiek dorpje of toch een vakantie-eiland als bestemming?

december 30th, 2016Reacties uitgeschakeld voor Een drukke stad, rustiek dorpje of toch een vakantie-eiland als bestemming?

Met het koude weer dat wederom ons kleine kikkerlandje is binnengedrongen, hebben veel mensen toch weer behoefte aan wat warmere temperaturen. Veel mensen denken vaak dat zij niks aan het weer kunnen veranderen en dat zij hier maar mee moeten leren leven. Dit is deels waar, want als u enkele vrije dagen kunt u namelijk gewoon op vakantie naar een land waar de temperaturen wat aangenamer/ warmer zijn.

Een van deze landen, die u wat aangenamere/ warmere temperaturen kan bieden tijdens deze koude dagen, is Spanje. Spanje is namelijk een (zeer) populair vakantieland en heeft u als toerist dus veel te bieden. Zo kunt u bijvoorbeeld kiezen uit een verblijf in een grote stad, een rustig en authentiek dorpje of zelfs op een heerlijk vakantie eiland. Mocht u nog geen idee hebben waar uw voorkeur naar uitgaat, dan is het misschien een idee om het prachtige stadje van Cala Millor te bezoeken. Cala Millor biedt niet alleen een prachtig landschap om u heen, maar het is er ook heel het jaar door aangenaam warm. Cala Millor ligt ten oosten van Mallorca, dus mocht u een dagje ergens anders naar toe willen dan ligt Mallorca voor u om de hoek te wachten. Cala Millor is een ideale vakantiebestemming voor mensen die lekker van hun rust willen genieten en willen bijkomen tijdens de vakantie.  Hoewel de plaats redelijk klein is, is het er enorm gezellig en valt er altijd genoeg te beleven. Zo kunt u in Cala Millor bezienswaardigheden bekijken die in de directe omgeving van de plaats te vinden zijn. Het is in de plaats zelf mogelijk om de plaatselijke dierentuin te bezoeken. Ook kunt u La Palma, Porto Cristo en Formentor bezoeken met een boot als vervoersmiddel. Zodoende heeft u tegelijkertijd een rustig boottochtje waarbij u van het prachtige landschap kunt genieten die u onderweg passeert. U heeft ook de mogelijkheid om El Arenal en Playa de Palma te bezoeken, hier kunt u namelijk de zee opvaren en ervaren met een boot die een glazen bodem heeft, zodoende kunt u ook het onderwaterleven van Spanje bekijken.

« Hoe smaakt geitenkaas precies?
Yoga les in Hengelo volgen? »

Categorized Under

Reizen en Vakantie

About Marcel

» has written 1685 posts