Overnachting in geweldig landhuis

maart 26th, 2014Reacties uitgeschakeld voor Overnachting in geweldig landhuis

Met mijn gezin gaan wij elk jaar op vakantie naar Frankrijk, in het zuiden om precies te zijn. Afgelopen jaar hadden wij echter één nachtje geslapen nabij de Route du Soleil. Overnachten Route de Soleil hadden wij van te voren al gereserveerd, aangezien dat ik ’s nachts liever niet door Frankrijk heen rijd. Om deze reden hebben mijn vrouw en ik besloten om dus een tussenstop te houden onderweg naar Frankrijk.

Wij verbleven in een adellijk landhuis dat dateert uit de 19e eeuw. Het landhuis heeft zeer ruime gastenkamers, met zeer authentieke details en bovendien een zeer harmonieuze sfeer. Het is een ideaal verblijf voor als u bijvoorbeeld op doorreis bent, of in geval van een (korte) vakantie of een verdiepende training. Bovendien was de keuken ook erg goed, gezien het feit dat ze met streek- en biologische producten. Zo heb ik even helemaal tot rust kunnen komen, en hebben wij de volgende dag onze reis weer kunnen vervolgens richting het zuiden van Frankrijk, om daar verder onze vakantie in de zon te vieren.

Wil ook jij een geweldige overnachting Frankrijk in een geweldig landhuis dat nabij de Route du Soleil gelegen is? Klik dan voor meer informatie op de linkjes in dit bovenstaande artikel!

 

« Verschillende soorten terrasoverkappingen
Win een gratis XXXL Oranje Pakket »

Categorized Under

Huis, Tuin en Keuken Reizen en Vakantie

About Marcel

» has written 1685 posts