Pelletkachel en andere benodigheden

maart 27th, 2014Reacties uitgeschakeld voor Pelletkachel en andere benodigheden

Het gecontroleerd vuur van een pelletkachel in de woonkamer geeft comfort, warmte en comfort. De pelletkachel aangesloten op een perfecte manier Traditie met de nieuwste technologie. Eenvoudige bediening, automatische bediening, goedkope en milieuvriendelijke Verwarming zijn enkele van de vele voordelen van de Pelletkaminöfen de gebruiker. En de eigenaar is ook in een stijlvol meubelstuk om van te genieten. Door het aantrekkelijke Design en de verscheidenheid van kleuren en materialen kunnen pelletkachels in overeenstemming met de individuele stijl van de inrichting kan worden geselecteerd. Sommige pelletkachels van verschillende aanbieders waren al bekend bekende internationale design awards. De technologie wordt gebruikt in twee verschillende groepen en de prestaties variëren, afhankelijk van het model en type in de meeste pelletkachels tussen de 5 – 15 kW.

 System engineering van pellet kachels: De Korrels zijn van een geïntegreerde opslag tank met een volume van 10 – 40 kg door middel van een schroeftransporteur in een Brenntopf bevorderd. De controle-eenheid, de kern van de Pellet-kachel, regelt afhankelijk van de vereiste verwarmingsvermogen van de hoeveelheid Pellets via een schroef van de motor. De houtpellets in de Brenntopf zijn in de eerste fase door een ingebouwd verwarmingselement automatisch ontstoken. De hitte is op de venster, evenals een ingebouwde warmtewisselaar door middel van convectie in de Kamer ingediend. Sommige pelletkachel fabrikant gebruikt voor de snelle levering van de convectieve warmte een extra ventilator van de lucht. Is de gewenste kamertemperatuur is bereikt, stopt de brandstof pelletkachel. In de run op tijd te trekken van de rest van de hete uitlaatgassen via de aangesloten open haard. De ingestelde streefwaarde niet wordt bereikt, de start van de pelletkachel automatisch opnieuw op. De pelletkachel als de Centrale verwarming worden gebruikt, dan pelletkachels met een geïntegreerde verzameling voor de bassins worden gebruikt (water pelletkachel). Door middel van deze collectie wastafels, afhankelijk van het model is ca. 80 – 90 % van de totale warmte-output via een buffer in de verwarming raster. Door de extra verbinding met een korrel berging kan bijvoorbeeld een pellet verwarming ook een volledig automatische verwarming.
« Nexus 4 touchscreen reparatie
Pelletkachel voor in de avonden »

Categorized Under

Huis, Tuin en Keuken

About Marcel

» has written 1685 posts