Een vriend geholpen

april 10th, 2014Reacties uitgeschakeld voor Een vriend geholpen

Mijn beste vriend heeft afgelopen jaar besloten om met zijn vriendin samen te gaan wonen. Echter heeft mijn beste vriend helemaal geen verstand van cijfertjes, en heeft hij geen idee hoe hij alles moet regelen. Gezien het feit dat ik al eerder een huis gekocht heb, ken ik alles al wat betreft het afsluiten van een hypotheek. Daarom heb ik hem aangeboden om hem te helpen met het regelen van zijn nieuwe hypotheek.

Mijn beste vriend is al een tijdje samen met zijn vriendin, maar gezien het feit dat zij nu een stapje verder willen en zelf denken aan gezinsuitbreiding willen zij dus in een groter en eigen huis wonen. Mijn beste vriend had namelijk bij zijn verhuurster nog wel eens ruzie, gezien het feit dat zij vond dat zijn vriendin en hij te veel lawaai maakte, en al dit soort gedoe wilt hij voorlopig allemaal niet hebben. Een eigen huis is dan natuurlijk de perfecte oplossing om even helemaal geen gezeur maar aan het hoofd te hebben, en alles is dan helemaal van jou!

Wil ook jij een hypotheek afsluiten, en wil jij meer weten over de hypotheekrente van nu? Klik dan hier voor het vergelijken van rentes.

« Taxi in Arnhem is erg populair
Klankschalen uit Azie »

Categorized Under

Financien Maatschappij

About Marcel

» has written 1685 posts