Timmerbedrijf in Enschede Overijssel

mei 6th, 2014Reacties uitgeschakeld voor Timmerbedrijf in Enschede Overijssel

BOSTON – The Furniture Trust , een non-profit timmerbedrijf Enschede organisatie gewijd aan het verstrekken van duurzame oplossingen voor de dispositie van ongewenste kantoormeubilair , gehost een evenement op 10 april aan zijn vierde jaarlijkse Eco- Timmerwerk Challenge vieren in District Hall in Boston Innovation District.
Als onderdeel van de uitdaging , werden de studenten uit heel Massachusetts belast met het creëren van nieuwe producten met behulp van zacht timmerbedrijf Enschede gebruikte meubilair geschonken door lokale bedrijven. Studenten moesten vijf maanden de tijd om hun inzendingen te ontwerpen en te creëren. Met de hulp van hun winkel – leraren , werden de studenten toegestaan ​​om hout-en metalen gereedschappen , koekjes , lijm , schroeven , hardware, vlek , schuurpapier en verf gebruiken om de oude meubels te zetten in nieuwe producten . The Furniture Trust leverde een suite van gebruikt kantoormeubilair voor elke school , en in een poging om creativiteit te inspireren , mogen timmerbedrijf Enschede studenten vrij spel om hun eigen projecten te ontwikkelen . De scholen die deelnamen opgenomen Taunton High School.
Studenten tentoongesteld hun afgewerkte projecten, die varieerden van een oppotten bank met gereedschap opslag en zitting, een speelkamer met een moderne gaming stoel en dartbord . De projecten werden tijdens het evenement beoordeeld door een panel van vooraanstaande experts uit de industrie in vier categorieën : Best in Class , maximum en Best Hergebruik van grondstoffen , Best Commercial Application , en meest unieke en creatieve vervaardigd product. Winnende scholen werden timmerbedrijf Enschede bekroond met een totaal van meer dan $ 6000 . Dit jaar , het meubilair Trust lanceerde de People’s Choice categorie , waardoor aanwezigen stemmen op hun favoriete projecten.
Taunton High School won in de Maximum en Best Hergebruik van grondstoffen categorie voor het ontwerpen en het maken van een game timmerbedrijf Enschede room set, die een skee ball set , kunst aan de muur en gaming stoel alles in Taunton Tiger inbegrepen zwart en oranje .
Naast de presentatie van hun werk , hadden de studenten de gelegenheid om te netwerken met toonaangevende zakelijke timmerbedrijf Enschede professionals .

« Hovenier in Hengelo Overijssel
The One van Dolce & Gabbana »

Categorized Under

Huis, Tuin en Keuken

About Marcel

» has written 1685 posts