Vakantiehuis Schiermonnikoog – Villa Cap

oktober 30th, 2014Reacties uitgeschakeld voor Vakantiehuis Schiermonnikoog – Villa Cap

Wilt u er even tussen uit maar weet u niet goed waarheen? Wellicht bent u al eens op Schiermonnikoog geweest maar anders zou u het zeker eens moeten overwegen. Schiermonnikoog is een prachtig eiland waar je heerlijk even kunt uitwaaien. Kies er bijvoorbeeld voor om een lang weekend in ons vakantiehuisje door te brengen en je kunt de batterij weer helemaal opladen. Het vakantiehuis heet Villa Cap en biedt ruimte voor de hele familie!

Vakantiehuis Schiermonnikoog – Villa Cap

Villa cap is een luxe vakantie villa die staat op één van de mooiste natuurlekken van Nederland en helemaal van Schiermonninkoog natuurlijk. Deze luxe villa is in 2006 nog helemaal gerenoveerd waardoor alles tiptop in orde is.

De vakantiehuis straalt romantiek uit en is ook ideaal voor een binnenlandse huwelijksreis bijvoorbeeld. Daarnaast wordt de villa ook veel voor familie uitjes gebruikt.

Villa cap is bovendien luxe ingericht en voorzien van alle gemakken die een vakantehuis moet hebben.

Heerlijk even uitwaaien op de wadden

Wilt u er dus even tussenuit om heerlijk even uit te waaien op één van de mooiste wadden eilanden? Kies dan voor het vakantiehuis Vallacap. Je kunt dit vakantiehuis voor een korte of lange tijd huren. Neem gerust even contact op of kijk op de website voor meer informatie. We helpen u graag!

« Nog enkele tips voor het kopen van een goede gaming computer
De goedkoopste matrassen »

Categorized Under

Huis, Tuin en Keuken Reizen en Vakantie

Post tags

About Marcel

» has written 1685 posts