Warmtepomp nodig in uw vakantiewoning

mei 16th, 2014Reacties uitgeschakeld voor Warmtepomp nodig in uw vakantiewoning

De Star Refrigeration warmtepomp nodig ? groep van bedrijven bieden een breed scala van producten en diensten met inbegrip van ontwerp , productie, contracting, nazorg , consultancy en training . De groep is actief in vijf sectoren op alle continenten en heeft met succes geleverd klimaatvriendelijke technologie in meer dan warmtepomp nodig 50 landen .
Een toonaangevende onafhankelijke industriële koeling en verwarming engineering bedrijf , Star staat bekend om innovatie. Het duwt voortdurend de grenzen van koeling, airconditioning en verwarming door middel van de ontwikkeling van oplossingen die het beste TCO waarde te leveren voor haar klanten .
Een pionier in het gebruik van natuurlijke koudemiddelen sinds haar oprichting in 1970 , Star werkt in partnerships met haar klanten om de perfecte balans tussen economische, ecologische en sociale factoren te leveren aan hun bedrijven te voldoen behoeften .
Star heeft een ongeëvenaard track record van warmtepomp nodig bekroonde producten en diensten voor haar baanbrekende technologische ontwikkelingen . Haar prestaties op het gebied van technische innovatie in de koeling en verwarming industrie omvat meer dan 100 patenten, waaronder de ontwikkeling van niet – ozonafbrekende koelmiddelen gebruikt om ACR voor verdere aanpassing in de wereld van vandaag.
Erkend als een van de top ” 100 Best Companies to Work For ” van The Sunday Times , het bedrijf promoot de tewerkstelling van jongeren door middel van het leerlingwezen en biedt werk aan 350 mensen in het Verenigd Koninkrijk van een netwerk van vestigingen in Londen , Oxford , Bristol , Derby , Aberdeen , Glasgow , Leeds en Newcastle warmtepomp nodig.

 

« Mijn vriendinnen weten het niet
Parketvloeren in Borne »

Categorized Under

Huis, Tuin en Keuken

About Marcel

» has written 1685 posts