Vruchtbaarheid berekenen met de ovulatie calculator

juni 2nd, 2014Reacties uitgeschakeld voor Vruchtbaarheid berekenen met de ovulatie calculator

Wanneer ben ik vruchtbaar?

Wil je weten wanneer jij vruchtbaar bent? Daarvoor kun je de handige vruchtbaarheidscalculator gebruiken. Deze calculator laat jouw zien wanneer je precies je vruchtbare datum is en als je dan zwanger wordt wanneer je dan uitgerekend bent! Dat is dus heel handig. Bezoek de website www.wanneervruchtbaar.net voor de vruchtbaarheidscalculator

Hier enkele tips om snel zwanger te worden:

Bepaal het juiste moment:

Het meest vruchtbaar ben je tijden de eisprong. Deze cyclus duurt 28 dagen bij de meeste vrouwen. Rond de eisprong ben je ongeveer 12 uur vruchtbaar. De mannelijke spermacellen heggen een levensduur van 2 tot 3 dagen.

Gezond leven

Zorg voor een gezonde levensstijl. Eet dus gezond en beweeg voldoende. Ook dit draagt bij aan het snel zwanger worden. Daarnaast is een gezonde levensstijl ook erg belangrijk voor je kindje dat in je buik gaat groeien. Deze profiteert extra van jouw gezonde levensstijl aangezien jij je baby bouwstoffen (voeding) geeft om je kindje te laten groeien.ovulatie calculator

Houd je temperatuur in de gaten

Wanneer je ovuleert zal je temperatuur een paar tiende van een graad stijgen. Als je dus elke ochtend de temperatuur in de gaten houd (en noteert) zul je snel zien wanneer je ovuleert.

Vrij vaak met je partner.

Als je vaak sexuele gemeenschap hebt met je partner zal dit het zaad van je partner ten goede komen. Het beste is om de 2 à 3 dagen te vrijen met je partner om een goede structuur van het zaad te waarborgen. Gebruik dan de misionarispositie zodat de zaadcellen beter in de baarmoeder kan komen. De vrouw ligt hierbij op haar rug en de man ligt boven haar. Na de zaadlozing kun je zelf een beetje meehelpen door te blijven liggen met een kussen onder je kont zodat de zaadjes de goede richting nemen naar de baarmoeder.

« Asbest en de risico’s
DVD huren of een film downloaden? »

Categorized Under

Gezondheid en Voeding

About Marcel

» has written 1685 posts