GZ-psycholoog in Den Haag nodig?

oktober 16th, 2016Reacties uitgeschakeld voor GZ-psycholoog in Den Haag nodig?

Hoe lang loop je al met mentale problemen rond en vindt dat je het zelf moet oplossen? Mogelijk al te lang. En waarom doe je dat? Omdat je hebt geleerd het zelf allemaal te moeten kunnen? Of bang dat je kwetsbaar overkomt of zwak bent? Wij, Psycholoog Nederland, leren jou om zelf de coach te worden van je problemen. Om samen op zoek te gaan naar oplossingen voor je huidige problemen, zodat je in het vervolg het zelf aankan.

Daarnaast hebben wij een geheimhoudingsplicht. Dus geen vuile was die buiten hangt.
Dus ben je op zoek naar een Psycholoog in Den Haag ? Zonder wachtlijst en die goed en effectief te werk gaat. Zoek dan niet verder. Gevonden! Met een verwijsbrief van de huisarts wordt het vergoed door de basisverzekering. Als je niet eerst langs de huisarts wilt gaan, dat kan natuurlijk ook. Dan betaal je de kosten van het traject zelf ipv jouw verzekering. In Den Haag werken goede psychologen van Psycholoog Nederland met jarenlange ervaring op het gebied van het behandelen van depressie, het behandelen van angsten, behandelen van verslavingen en het coachen wanneer er werkproblemen zijn. Bel ons op en maak een afspraak voor een intake via 035-635980 of stuur ons een mailtje. Wij proberen dezelfde dag nog een reactie te geven!

« Wat is een afvalpers?
Hoge kwaliteit bubbelbad kopen? »

Categorized Under

Gezondheid en Voeding Opleiding en Educatie

About Marcel

» has written 1685 posts