Wat is een afvalpers?

oktober 16th, 2016Reacties uitgeschakeld voor Wat is een afvalpers?

Weet u wel wat een afvalpers is? Een afvalpers wordt ook wel een balenpers genoemd en zorgt ervoor dat al het afval samen wordt geperst tot één groot geheel. Het voordeel hiervan is, dat het afval snel en makkelijk verplaatsbaar is en dat het compact wordt opgeslagen. Een afvalpers zorgt ervoor dat er meer afval in een kleine ruimte past dan u zelf met uw blote handen kan bewerkstelligen.

Je zult bijvoorbeeld vaak in een supermarkt een afvalpers tegenkomen. Zij hebben vaak veel afval en door gebruik te maken van een balenpers, wordt het afval compact in een baal verwerkt en kan het makkelijk vervoerd worden op containers. Op een container kunnen vaak wel 2 of meer balen die samengeperst zijn door een afvalpers. Papier en karton zijn minder geschikt voor een afvalpers, maar daar zijn weer speciale papierpersen voor op de markt.

Als u in uw bedrijf veel afval en troep genereert, is een afvalpers een ideale oplossing. Bovendien heeft dit apparaat een stille en snelle werking en is het snel en veilig te gebruiken voor al uw medewerkers. Er bestaan weer verschillende persen die gespecialiseerd zijn in het verwerken en persen van materialen, zoals een papierpers, zakkenpers, containerpers en een brikettenpers.

« Laat uw computer opschonen!
GZ-psycholoog in Den Haag nodig? »

Categorized Under

Carriere en Werk

About Marcel

» has written 1685 posts