iPad reparatie Haarlem

juni 12th, 2014Reacties uitgeschakeld voor iPad reparatie Haarlem

iPad reparatie Haarlem

Ik heb mijn iPad nu al ruim 2 jaar en vanaf het begin maak ik er al veel gebruik van, wellicht soms iets te veel. Onderhand kan ik niet meer zonder. Ik lees de krant, e-books, kijk films, check mijn e-mail, facebook etc. etc. Ik heb het ding bijna altijd bij me.
Maar toen sloeg het lot toe. Vorige week liet ik in een moment van onoplettendheid mijn iPad uit mijn handen glippen. Tegen beter weten in hoopte ik op geen of minieme schade, maar bij het omdraaien van het scherm was dit duidelijk niet het geval. Het scherm was gebarsten in honderden kleine stukjes.
Hoewel het goed was om eventjes zonder iPad door het leven te gaan, en een fysieke krant en boek op te pakken, wilde ik toch wel mijn tablet terug. Het liefst zo snel mogelijk. Ik woon in Haarlem, dus ging op zoek naar een servicecenter die niet te ver rijden was. Google gaf VistaRepair aan als eerste keuze. De site zag er degelijk en betrouwbaar uit, en in vergelijking met andere repair-centers omstreeks Haarlem boden ze een iPad scherm reparatie aan voor een heel redelijke prijs. Tevens boden ze ook een garantie van 3 maanden aan op de reparatie.
Ik belde hun kantoor op en kreeg te horen dat ik diezelfde middag nog geholpen kon worden. Hun servicecenter ligt aan de A. Hofmanweg 31, dit is vlakbij de IKEA en de snelweg en erg gemakkelijk bereikbaar. Ik kwam aan om 4 uur ’s middags, en bij zo een dure ingreep is het wel een leuke bijkomstigheid dat je gratis kunt parkeren. Het scheelt.
Nadat een van de reparateurs mijn iPad kort had onderzocht kreeg ik te horen dat de reparatie maximaal 45 minuten zou duren. Ik nam plaats in een van de stoelen bij het raam, kreeg een kopje koffie aangeboden en sloeg een tijdschrift open. En ja hoor, stipt kwart voor vijf kwam een van de medewerkers naar voren met mijn iPad, die er weer gloednieuw uitzag. Ik pinde het bedrag, kreeg een factuur mee en kon weer op weg met mijn geliefde tablet. VistaRepair. Een aanrader!

« Belgie & Vermogensbeheer vergelijken
Design eetkamerstoelen – Eetkamerstoelen design »

Categorized Under

Computers en Internet Mobiel en Telecom

About Marcel

» has written 1685 posts