Je iPad laten repareren door een professionele reparateur

juli 24th, 20140 Comments »

Wanneer je je iPad op een stenen ondergrond laat vallen heb je grote kans dat je deze zwaar beschadigd is en je een nieuw scherm nodig hebt om weer van alles met je iPad te kunnen doen. Het vervangen van het touchscreenglas kost circa 120 euro bij een reparateur. Het vervangen van de lcd kan ook nodig zijn om je iPad weer goed werkend te krijgen.

Andere reparaties die kunnen worden uitgevoerd zijn onder meer: het vervangen van de backcover, de simtray vervangen, het herstellen van de software, waterschade herstel, audio flex kabel vervangen, vervangen van de homebutton, het vervangen van de batterij, de back camera vervangen, het vervangen van de wifi antenne of het vervangen van de microfoon.

Naast de genoemde reparaties zijn er nog een aantal reparaties te verzinnen, waarbij je er min of meer van uit moet gaan dat je ongeveer 15 tot 2 uur per reparatie moet wachten. Je kunt een iPad namelijk afgeven bij veel van deze reparateurs en vervolgens gaat een reparateur direct aan de slag met je iPad. Je kunt de iPad daarentegen ook opsturen, maar in dat geval ben je je iPad wel een aantal werkdagen kwijt. Qua prijs loopt het per reparatie uiteen van enkele tientjes tot ruim honderd euro.

Waar een goede iPad reparateur vinden?

Als je een vakkundige specialist zoekt, kun je deze het best op het internet vinden. Wanneer je woonachtig bent in bijvoorbeeld Almere kun je kijken op iPad reparatie Almere.

« webwinkel met uitsluitend 2e hands merk kinderkleding
Nieuwe kunststof kozijnen in Overijssel »

Categorized Under

Mobiel en Telecom

About Marcel

» has written 1685 posts