Taxi in Utrecht vinden?

augustus 8th, 2014Reacties uitgeschakeld voor Taxi in Utrecht vinden?

De taxi in Utrecht is niet te vergelijken met de taxi in overige delen van het land. Taxi Utrecht is echt een apart begrip, want zoals in andere steden is de taxi in Utrecht heel anders. Taxi´s rijden rond, maar enkel in het centrum gebied van Utrecht kunnen we veel taxi´s vinden. Daar zie je de taxi´s regelmatig heen en weer en op en af rijden. Dat heeft waarschijnlijk te maken met de standplaatsen voor taxi´s die voornamelijk in het centrum gebied van Utrecht te vinden zijn. De standplaatsen zoals ze nu zijn, zijn te vinden bij de Jaarbeurs en bij het busgedeelte van het Centraal station Utrecht.  De standplaatsen zijn vrij slecht te vinden als je als reiziger aankomt met de trein op het Centraal station Utrecht.  Het is wel even zoeken voordat je daadwerkelijk een `taxi Utrecht` hebt gevonden. Het is vrij slecht aangegeven en de borden zijn niet allemaal even duidelijk. Daarnaast is het wel vrij apart dat je als reiziger die een taxi nodig heeft ook nog eens een vrij lange afstand moet afleggen voordat je daadwerkelijk een taxi hebt gevonden in Utrecht. Een taxi hoort, of is een verlenging van het openbaar vervoer. Helaas voelt dat in Utrecht net wat anders, althans dat is de ervaring van veel reizigers momenteel. Het kan ook komen doordat er veel onderhoud verricht wordt in het centrum gebied van Utrecht en dat dit een tijdelijke situatie is. Gezien het feit dat deze `tijdelijke situatie` wel een aantal jaren zal duren is het toch misschien verstandiger als de taxi´s in Utrecht beter te vinden zijn. Wellicht dat het een idee is om de standplaatsen te veranderen wat betreft locatie. Dan bedoel ik wel zodanig dat de reiziger die ervoor kiest om met de taxi te gaan ook daadwerkelijk vrij makkelijk en snel een taxi Utrecht kan vinden. Kortom, het zoeken naar een taxi in Utrecht is niet fijn. Je kunt ook altijd bellen met de Domstadse Taxi Centrale B.V.
0302661313

« Kinderkleding
Wanneer is het tijd voor een nieuwe computer? »

Categorized Under

Carriere en Werk Computers en Internet

About Marcel

» has written 1685 posts