Gpstrackers en de taxi

oktober 5th, 2016Reacties uitgeschakeld voor Gpstrackers en de taxi

Je hebt net een te gek bruiloftsfeest gehad bij een partycentrum. De alcohol ging er goed in, maar je moet uiteindelijk ook weer naar huis. Je besluit om een taxi te bestellen bij een taxibedrijf uit de regio. Het is zaterdag dus de kans dat er een wachttijd staat is groot. Het valt echter nog mee, want de wachttijd is maar 20 minuten. Het is nog goed weer dus je besluit om buiten op een bankje te wachten. Na 30 minuten is er nog steeds geen taxi gearriveerd dus je besluit maar eens om te bellen en te vragen waar je taxi blijft. De man van de taxicentrale zegt dat hij even zal kijken waar de taxi op dat moment rijd. Hij verteld je dat over 6 minuten de taxi zal arriveren, omdat deze nog iemand weg moest brengen in een andere wijk. De taxi’s bezitten tegenwoordig over een GPS Tracker, waardoor de centrale ten alle tijden de auto kan volgen. Het is mogelijk dat de wagens elke 30 seconden traceerbaar zijn. Hierdoor blijft de locatiebepaling zo nauwkeurig mogelijk en blijven de klanten altijd op de hoogte van de meest actuele wachttijden. De gps tracking wordt steeds meer toegepast. Je ziet het ook terug bij sportevenementen, zorginstellingen en op luchthavens voor het volgen van de bagage en kostbare zendingen. Zo’n gps tracker gaat ongeveer 14 dagen mee met de ingebouwde oplaadbare batterij en geeft een gps-dekking in meer dan 85 landen. Het bied ook de mogelijkheid om alarmberichten te versturen naar e-mails, sms en via Whatsapp. Je kunt de locatie van je gpstracker eenvoudig op de computer bekijken via de Tracking Portal en via diverse applicaties die beschikbaar zijn op IOS- en Androidapparaten. De gpstracker is in opkomst,omdat het steeds meer voordelen bied om de locaties te bepalen. Weet waar iedereen uithangt met de gpstracker.

« Computerhulp aan huis door studenten
Pianoles in Hengelo »

Categorized Under

Computers en Internet

About Marcel

» has written 1685 posts