Adverteren in de bouw

augustus 13th, 20140 Comments »

Adverteren en de gehele bouwsector bereiken is natuurlijk wat u wilt wanneer u een product of dienst heeft welke voor de bouw interessant is. Bouwalmanak kan u daarbij helpen!

Bouwalmanak.nl is de bouw website waarop u een bouw gerelateerd bedrijf bij u in de buurt kun vinden. Daarnaast vindt u er bouw nieuws en doe-het-zelf tips. Op het moment van schrijven is BouwAlmanak.nl de snelst groeiende bouw website van Nederland en bezoeken elke maand gemiddeld 10.000 unieke bezoekers BouwAlmanak.nl

U kunt op BouwAlmanak adverteren in de bouwsector door middel van een blogartikel welke op onze voorpagina wordt geplaatst. In dit artikel kunnen maximaal 5 links naar uw website worden geplaatst. Hierdoor wordt u gegarandeerd beter gevonden in google.

Stel u verhuurt steigers. Wanneer wij linken naar uw website de term “ steiger huren” en nog 4 vergelijkbare termen, zal uw website op deze termen beter worden gevonden in google. Ook zullen er direct meer bezoekers naar uw website doorklikken aangezien BouwAlmanak.nl elke maand wordt bezocht door ongeveer 10.000 mensen uit de bouwsector. Daarnaast hebben wij op het moment van schrijven meer dan 1100 twitter volgers en meer dan 400 facebook likes! Zie het als een moderne bouw advertentie.

Naast een blog-artikel kunnen wij u ook een doe-het-zelf pagina aanbieden. Deze pagina’s worden nog beter gevonden in google en worden dan ook elke maand veelvuldig bezocht.

Een potentiële opdrachtgever kijkt tegenwoordig meestal niet verder dan de eerste 10 resultaten in google, onze pagina’s worden allemaal goed gevonden en staan met diverse zoekwoorden hoog in google. Googelt u bijvoorbeeld eens op “kraan vervangen” of “dak dekken” en u ziet direct dat wij op pagina 1 staan met onze artikelen betreffende deze termen.

Adverteren in de bouw was nog nooit zo gemakkelijk en voordelig.

« Woningbouw bij Meacasa
Timmerman zijn is een vak »

Categorized Under

Huis, Tuin en Keuken

About Marcel

» has written 1685 posts