Bestel online je vaccinaties hepatitis b

september 16th, 2014Reacties uitgeschakeld voor Bestel online je vaccinaties hepatitis b

Heeft u besloten om binnenkort op vakantie te gaan en lekker te genieten van parelwitte stranden in Afrika of lekker de tango te dansen in Argentinië? Fantastisch, geniet ervan! Om zolang mogelijk te kunnen blijven genieten van uw vakantie is het verstandig om, voordat u vertrekt, u in te lezen in de lokale ziekten en plagen en u daarop voor te bereiden. In landen in bijvoorbeeld Afrika en Latijns-Amerika is de kans groter om besmet te raken met hepatitis B en daar kunt u in Nederland al voorbereidingen voor treffen. Kijk bijvoorbeeld eens op Thuisvaccinaties.nl voor al uw vaccinaties hepatitis B, om zo lang mogelijk van uw vakantie te kunnen genieten. 

Wat is hepatitis B?

Hepatitis B is een ontsteking die de lever aantast en wordt veroorzaakt door een virus. Besmetting met dit virus kan gebeuren door onbeveiligde seks en via bloed. De ziekte kan leiden tot chronische problemen en in een enkel geval zelfs tot leverkanker.

Voorbereiding is alles

De voorbereiding op je vakantie is alles en daarmee bedoelen wij niet alleen het shoppen van de juiste bikini of zwembroek. Bereid je ook voor op de aanwezigheid van hepatitis B en neem daar nu al maatregelen tegen. Bestel je inentingen bij Thuisvaccinatie.nl en ga met een gerust hart op vakantie!

« Een goede bh kopen bij Inpetto Dessous
Je eigen prive villa on Curacao »

Categorized Under

Gezondheid en Voeding Reizen en Vakantie

About Marcel

» has written 1685 posts