Je eigen prive villa on Curacao

september 17th, 2014Reacties uitgeschakeld voor Je eigen prive villa on Curacao

Veel mensen dromen over een zonvakantie naar een prachtig tropisch eiland dat midden in de zee ligt, de mooiste zandstranden heeft en waar je lekker cocktails op je ligstoel kunt drinken. Dat is tegenwoordig mogelijk op Curaçao, waar je zelfs je eigen villa kunt huren om het feest compleet te maken! Kies voor villa on Curaçao, kies voor jouw droomvakantie. 

Details van de villa op Curaçao

De villa was voorzien van allerlei gemakken. Zo heeft de villa een volledige airco in het hele huis, en heb je daarnaast de beschikbaarheid over 4 slaapkamers en 3 badkamers. Gezien het feit dat wij de vakantie met 3 stellen hebben gedaan, was dit ideaal voor iedereen. Op deze manier had iedereen zijn eigen privacy. Daarnaast is er internet verbinding in het huisje, en konden wij mannen in de avond ook op de playstation 3 spelen zodra de vrouwen een wijntje aan het drinken waren op het terras. Bovendien heb je ook de beschikbaarheid over allerlei keukengerei, waardoor er altijd heerlijk gegeten kan worden.

Een overzicht aan villa’s

Ben jij benieuwd alle villa’s die worden verhuurd? Bekijk vandaag nog de website voor een compleet overzicht aan villa’s die door SEA Holiday Villas worden verhuurd op dit prachtige eiland. Daarnaast kun je hier meer informatie over SEA Holiday Villa’s zelf vinden, bijvoorbeeld alle informatie om met hen in contact te komen als je een vraag of opmerking hebt.

« Bestel online je vaccinaties hepatitis b
Infraroodsauna verminderd risico op dementie »

Categorized Under

Reizen en Vakantie

About Marcel

» has written 1685 posts