Infraroodsauna verminderd risico op dementie

september 17th, 2014Reacties uitgeschakeld voor Infraroodsauna verminderd risico op dementie

Door regelmatig te ontspannen verminderd u het risico op dementie. Gaat u graag een stuk wandelen of komt u helemaal tot rust tijdens het lezen van een boek, dit zorgt ervoor dat het risico op dementie wordt verkleind. Het is daarom belangrijk om genoeg tijd te nemen voor ontspanning. Waardoor krijgt u de ontspanning die u verdiend? Een infraroodcabine is een middel die voor deze ontspanning kan zorgen. Uit onderzoek is gebleken dat actieve mensen hebben maar liefst 63 procent minder risico op dementie, terwijl dat op 50 procent ligt bij niet-actieve mensen.

Spanningen en angst veroorzaken dementie. Dat komt omdat spanningen en angst het brein aantasten, waardoor dementie word veroorzaakt. De kans op dementie wordt dus kleiner als u minder angst en spanningen hebt, en meer gaat ontspannen. Ontspannen is bedoeld om even van uw angst en spanningen af te komen. Een infraroodsauna kan hier aan bijdrage, het is namelijk een optimale manier van ontspannen. Een infraroodsauna heeft een zeer positief effect op uw lichaam. U bouwt een betere weerstand op, waardoor u bijvoorbeeld minder snel verkouden word. Daarnaast zorgt een infraroodsauna dat een droge huid minder droog aan gaat voelen. Laat al uw angsten en spanningen los, ga ontspannen in een infraroodsauna. Infraroodsauna kopen voor thuis, zeker doen!

« Je eigen prive villa on Curacao
Nieuwe website van exclusieve weddingplanner Feriatus »

Categorized Under

Overig

About Marcel

» has written 1685 posts