Rolstoellift

mei 25th, 2016Reacties uitgeschakeld voor Rolstoellift

Mensen die afhankelijk zijn van een rolstoel willen net als mensen zonder lichamelijke beperking graag zelfstandig wonen en dat het liefst zo lang mogelijk. Dit is tegenwoordig heel goed mogelijk, ook in een niet gelijkvloerse woning. Want in een huis met een trap kan prima een rolstoellift worden geplaatst. Je kunt een rolstoellift meestal zonder problemen laten plaatsen maar als je in een huurwoning woont is het verstandig om dit eerst met de verhuurder te overleggen voordat je tot plaatsing overgaat. Wanneer de lift niet meer nodig is kan deze relatief eenvoudig weer worden verwijderd.

Groot draagvermogen

Een rolstoellift heeft een groot draagvermogen tot meer dan 200 kilo. Zo kun je er ook gebruik van maken met een zwaardere rolstoel. En de lift kan natuurlijk ook als goederenlift worden gebruikt om zware en grotere spullen naar boven of naar beneden te transporteren. Je kunt met je rolstoel eventueel nog iets meenemen naar boven zoals een koffer of een doos. Zo hoef je niet steeds een beroep te doen op derden als er iets naar boven of naar beneden moet.

Eenvoudig te bedienen rolstoellift

Rolstoelliften zijn eenvoudig te bedienen zodat ze ook geschikt zijn voor gebruikers die ook beperkingen in hun hand- en/of armfunctie ondervinden. De bediening van de lift kan eventueel worden aangepast aan je beperking zodat je hem zelf kunt bedienen zonder hulp van anderen. De lift kan worden ingeklapt als hij niet wordt gebruikt zodat andere huisgenoten zonder problemen van de trap gebruik kunnen maken.

« Expert voor industriële automatisering inschakelen voor uw bedrijf?
Bouwbedrijf Zwolle »

Categorized Under

Huis, Tuin en Keuken

About Marcel

» has written 1685 posts