Funda steeds bekender, maar is dit terecht? | Obligatiebeheer Noordenwind

mei 27th, 2016Reacties uitgeschakeld voor Funda steeds bekender, maar is dit terecht? | Obligatiebeheer Noordenwind

funda

NVM-makelaars

Als je de huizenmarkt wilt onderzoeken, heeft Funda een makkelijke app om dit te doen. De app is erg fijn om te gebruiken en is erg prettig om naar woningen te kijken en te vergelijken. De app en site van Funda worden gebruikt om woningen aan te bieden. Daar waar de consument de app gebruikt om woningen te zoeken en te vergelijken, maken makelaars er op een hele andere manier gebruik van. Makelaars hebben natuurlijk het liefst dat hun woningaanbiedingen vaak zichtbaar zijn op populaire sites en apps als Funda. Hierdoor is er een flinke concurrentiestrijd ontstaan tussen makelaars. Funda geeft voorkeur aan de NVM-Makelaars en dit is te merken aan hun aanbod, zichtbaar op hun website en app. Niet NVM-Makelaars zijn het hier niet mee eens en dit heeft tot een rechtszaak geleid.

Huis verkopen

Een huis kopen is natuurlijk een grote investering en om het perfecte huis uit te kiezen moeten er veel huizen grondig onderzocht worden. Vroeger was het bepalen van de hypotheek een stuk makkelijker dan tegenwoordig. Er waren eerst veel meer mogelijkheden om een hypotheek verspreid af te betalen. Verder moet er rekening gehouden worden met de hypotheekrente die zomaar kan gaan stijgen. Het kost daarom veel tijd om jouw perfecte huis te kopen. Er zijn verschillende manieren om in vastgoed te investeren. Als je eenmaal gaat investeren, zorg dan ook dat het op een manier is die bij je past.

Copyright © 2016. Alle rechten voorbehouden Stichting Obligatiebeheer Noordenwind

« Bouwbedrijf Zwolle
Goede start voor de woningmarkt | Obligatiebeheer Noordenwind »

Categorized Under

Financien

About Marcel

» has written 1685 posts