Lasbedrijf met U-Stamp certificaat voor drukvaten

juni 3rd, 2016Reacties uitgeschakeld voor Lasbedrijf met U-Stamp certificaat voor drukvaten

Enige tijd geleden heeft een lasbedrijf zijn U-stamp certificaat behaald waardoor zij een nog betere kwaliteit kunnen leveren bij het realiseren van producten voor hun klanten. Dit heeft dan betrekking tot de ASME, waarmee internationale klussen met precisie kunnen worden uitgevoerd. De U-stamp zorgt ervoor dat er naast Amerika ook voor Canada geproduceerd mag worden. Dit zijn veiligheidsvoorschriften waaraan het lasbedrijf voldoet, daarnaast kunnen zij de kwaliteit van hun producten waarborgen. Dit is erg belangrijk, omdat het erg veel geld kost wanneer een product zoals een vloeistoftank niet naar wens geproduceerd is door een lasbedrijf. Om de kwaliteit te waarborgen hebben zij het U-stamp certificaat behaald en kunnen zij een ieder voorzien van producten die aan de ISO9001 voldoen en aan de ISO3834. Via de blog hebben zij hun klanten voorzien van de juiste informatie omtrent de U-stamp certificatie. Hierdoor kunnen zij nu drukvaten produceren die voorzien zijn van het U-stamp certificaat. Deze drukvaten moeten voorzien worden van een bepaald soort druk. Heeft u vragen over hun certificering, dan kunt u altijd even contact opnemen met dit lasbedrijf en de medewerkers hiervan. Bent u benieuwd naar de mogelijkheden? Kijk dan eens op de website of neem contact op met het bedrijf voor meer informatie over hun certificering.

« Een aannemer in Hengelo
Online uw rattengif kopen? »

Categorized Under

Wetenschap

About Marcel

» has written 1685 posts