Wilt u een tweedehands motor kopen? Koop hem hier!

juni 24th, 2016Reacties uitgeschakeld voor Wilt u een tweedehands motor kopen? Koop hem hier!

Een tweedehands motor is ideaal als je toch wat geld wil besparen. Voor een lagere prijs hebben wij goede motoren voor u in de aanbieding. Je hebt bij ons keuze uit een groot assortiment tweedehands motoren. Bijna alle bekende merken staan in de showroom van de winkel. U bent van harte uitgenodigd om hier een kijkje te nemen. De tweedehands motoren zijn in een goede staat en zien er nog top uit. Er is garantie op de tweedehands motor. En bij problemen kunnen wij u altijd weer verhelpen. De minimale leeftijd om een tweedehands motor te kopen is 18 jaar. Voor bromfietsen is dit 16 jaar. Wist u dat u voor een parkeerplaats nooit geld hoeft te betalen? Dit is een groot voordeel. Daarom kunt u kiezen voor een tweedehands en zit altijd uw favoriet wel tussen het aanbod. Elke dag worden er weer nieuwe geleverd bij ons bedrijf. Geniet ervan wanneer je lange afstanden rijdt. Helmen zijn verplicht. Ons team adviseert u graag over wat bij u past. Ze rijden zuinig waardoor jij minder kosten hebt aan de benzine. Door te bellen naar de winkel kan je vragen om een proefrit op een tweedehandse motor. De winkel ziet u graag langskomen.

« Prijs belangrijk bij boeken vakantie
Groendak laten aanleggen door dakdekker Hengelo? »

Categorized Under

Sport en Spel

About Marcel

» has written 1685 posts