Niet zoeken, toch je perfect Thomas Maine shirt vinden

juli 22nd, 2016Reacties uitgeschakeld voor Niet zoeken, toch je perfect Thomas Maine shirt vinden

Thomas Maine shirts zijn een combinatie van vakmanschap, traditie en moderniteit. Het merk dat in 2007 werd opgericht door Mazzarelli Maine is daar zelfs in z’n merknaam een bewijs van. Thomas Maine, dat is ook een bijna onverslijtbare kwaliteit gebaseerd op de tientallen jaren ervaring die de Maine-familie heeft in het ontwerpen en produceren van kledij.

Thomas Maine

Thomas Maine

Het jonge merk leende z’n naam van Mazzarelli’s grootvader, Thomas Maffeis. Het vakmanschap blijkt dan weer uit de hoge graad van precisiewerk waarmee deze hemden gemaakt worden. Een gemiddeld Thomas Maine overhemd is samengesteld uit 23 individuele onderdelen die allemaal tot in de perfectie worden samengevoegd om zo een kwalitatief stijlvol overhemd te bekomen.

Thomas Maine shirts in allerlei verschillende mouwlengtes
Een populair item uit onze Thomas Maine collecties zijn de strijkvrije overhemden in mouwlengte 5 en 7. Deze veelgevraagde shirts zijn verkrijgbaar in verschillende versies. Zo kunnen we je de keuze bieden tussen een button down boord of een losse kraag (boord) en tussen witte overhemden of hemden met verschillende blauwtinten. Alle Thomas Maine overhemden worden, zoals je dat zou verwachten, uit 100 procent katoen gemaakt en de verschillende pasvormen maken dat ze voor elke man perfect zitten.

Thomas Maine

Thomas Maine

Thomas Maine shirts en overhemden klassiek of hedendaags maar steeds betaalbaar
Met ruim 50 jaar familie-ervaring in het maken van mooi gestileerde en kwalitatief goede kleding mag het niet verbazen dat ook de Thomas Maine shirts en overhemden snel aan populariteit hebben gewonnen. De basisfilosofie achter het merk is eenvoudig: klassieke en hedendaagse kleding maken die aan de grootste kwaliteitseisen voldoet maar toch scherp geprijsd en dus betaalbaar blijft.

Wat maakt Thomas Maine shirts en overhemden zo herkenbaar? Hun draagcomfort en degelijkheid natuurlijk, maar ook een scherp oog voor de stijl en elegantie die we gewend zijn van de grootste Italiaanse kleermakers.

Shirts die gemakkelijk zijn in onderhoud en waar je lang plezier aan zal beleven
Hoe irritant is het niet dat je tegenwoordig zelfs niet meer op de betere kledingmerken kan rekenen om zeker te zijn van kwaliteit? Niet zo bij Thomas Maine, en dat is meteen ook de reden dat wij deze collectie zonder aarzelen in onze online winkel opgenomen hebben.

Overhemden van weleer en Thomas Maine

Overhemden van weleer en Thomas Maine

Dat is de ultieme shoppingervaring die wij onze klanten willen bieden. Weg met de onoverzichtelijke pagina’s vol overhemden die je op de websites van kledingzaken soms moet doorploegen voor je eens een leuk shirt of overhemd tegenkomt. Wij selecteren persoonlijk enkel hemden van vertrouwde merken die voldoen aan de allerhoogste kwaliteitseisen.

« Online sieraden kopen bij een groothandel
De risico’s bij een borstvergroting »

Categorized Under

Maatschappij Mode en Kleding

About Marcel

» has written 1685 posts